105959
14:11 10.042022

На Закарпатті припинили незаконну діяльність двох гральних закладів в регіоні

Події 3090

Працівники поліції викрили роботу закладів, які надавали послуги у сфері грального бізнесу в Мукачеві та Виноградові Закарпатської області. Гральну техніку, якою були облаштовані приміщення, вилучили та направлять на експертизу. У справі триває слідство.

Днями оперативники карного розшуку спільно зі слідчими Головного управління поліції області провели санкціоновані судом обшуки у двох розважальних закладах, розташованих в містах Мукачево та Виноградів. За оперативною інформацією правоохоронців, у вказаних приміщеннях зловмисники облаштували незаконний гральний бізнес.

В ході слідчих дій поліцейські виявили два спеціалізовані столи та пристрої з гральними полями. Використання такого нетипового для закладів грального бізнесу технічного оснащення свідчить про пошуки зловмисниками нових способів «лівих» заробітків та спроби маскування своєї незаконної діяльності.

Правоохоронці застали у залах адміністраторів, обслуговуючий персонал, а також відвідувачів, серед яких були і безпосередні гравці. Деякі з них вже надали свідчення поліцейським. Окрім цього, адміністраторам закладу вручено повістки.

Гральну техніку, а також грошові кошти та документацію, яка свідчить про діяльність ігротек, слідчі вилучили та скерують експертам для дослідження.

Слідство у справі, розпочатій за ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (Зайняття гральним бізнесом), триває. Поліцейські проводять оперативно-розшукові заходи для встановлення усіх осіб, причетних до організації та функціонування ігротек. Адже в той час, коли в Україні триває війна і сотні тисяч українців стоять на захисті свого народу та держави, кожен, хто зважився на будь-яку злочинну діяльність, не залишиться непокараним.

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпаття.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах