105875
10:59 8.042022

На Тячівщині розбійник, погрожуючи ножем, обікрав пенсіонерку

Події 2448

У селищі Тересва, що на Тячівщині, двоє чоловіків увійшли до будинку 79-річної жінки і, погрожуючи ножем, відібрали в неї грошові кошти. Одного зі зловмисників поліцейські вже затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Слідство у справі триває.

Вчора, 7 квітня, близько 8-ої години вечора, до поліцейських звернулася 45-річна жителька селища Тересва Тячівського району. У повідомленні жінки йшлося про розбійний напад на її 79-річну матір.

Співробітники поліції з’ясували, що злочин щодо літньої жінки було скоєно ще близько 4-ої години дня. Проте через свій емоційний стан налякана та безпорадна бабуся не змогла самостійно одразу повідомити про це на лінію «102».

Відомо, що двоє зловмисників увійшли до будинку бабусі, та, погрожуючи ножем, вимагали гроші. З сумочки жінки забрали 5 тисяч гривень, а потім зачинили її в будинку на ключ та втекли.

Отримавши необхідну інформацію та опис нападників, працівники поліції негайно розпочали пошуки зловмисників. І вже за кілька години встановили їхні особи.

Одного з них поліцейські вже затримали: 27-річного жителя селища Королево поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі готують матеріали для повідомлення йому про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України. Пошуки його спільника наразі тривають.

Нападникам загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпаття.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах