105709
12:10 4.042022

На Мукачівщині сталася ДТП із постраждалими

Події 2907

У селі Кленовець Мукачівського району водій “ВАЗ 2114” не впорався з керуванням — і зіткнувся з електроопорою. Внаслідок ДТП постраждала пасажирка авто, її госпіталізували. Самого водія поліцейські затримали в процесуальному порядку. Слідство у справі триває.

Вчора, 3 квітня, поліцейські Мукачівщини отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Кленовець.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що, керуючи автомобілем “ВАЗ 2114”, 36-річний житель села Верхня Визниця не впорався з керуванням і зіткнувся з електроопорою.

Окрім водія, в автомобілі перебувала його 37-літня односельчанка. Із отриманими тілесними ушкодженнями жінку госпіталізували до медзакладу.

Водій, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, від медосвідчення відмовився. Чоловіка затримали в порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Автомобіль мешканця села Верхня Визниця поліцейські вилучили та помістили на штрафмайданчик поліції.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 286-1 Кримінального Кодексу України (Керування транспортними засобами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 3 до 5 років.

Найближчим часом чоловікові буде повідомлено про підозру. Слідство у справі триває.

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпаття.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах