105630
13:20 1.042022

У Хусті чоловік викрав велосипед

Події 2955

У місті Хуст зловмисник викрав велосипед від місцевого мешканця. Поліцейські розшукали чоловіка, а викрадений ним двоколісний транспортний засіб вилучили. Хустянина затримали в процесуальному порядку. Слідство у справі триває.

Вчора, 31 березня, на лінію “102” надійшло повідомлення про крадіжку велосипеда. Про злочин заявив 50-річний житель міста Хуст, який залишив свій двоколісний транспортний засіб на власному подвір’ї.

Працівники поліції поспілкувалися з сусідами потерпілого, опитали можливих свідків, а також опрацювали записи з камер відеоспостереження, встановлені в місті. Відтак за лічені години поліцейські встановили особу ймовірного зловмисника — 46-річного хустянина — та розшукали його.

Як з’ясували поліцейські, викрадений велосипед чоловік продав, виручивши за нього 500 гривень.

Жителя міста Хуст затримали в порядку статті 208 КПК України. Речовий доказ вилучили та найближчим часом повернуть власнику.

За фактом злочину слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка вчинена в умовах воєнного стану). Наразі зловмиснику вже повідомили про підозру.

За скоєне чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі.

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпаття.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах