105549
12:29 31.032022

На Мукачівщині припинили діяльність двох гральних закладів: все майно передадуть на потреби держави

Події 1997

Поліцейські Головного управління Національної поліції Закарпаття стали на заваді незаконному гральному бізнесу у Мукачеві. Комп’ютерну техніку та гроші вилучено. Триває досудове розслідування.

Так, вчора, 30 березня, у Мукачеві поліцейські припинили злочинну діяльність двох ігротек. Обидва заклади були викриті оперативниками карного розшуку Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

Один із гральних закладів зловмисники замаскували під кав’ярню. Він функціонував по вулиці Габермана. Інший факт організації незаконного бізнесу задокументували правоохоронці у мікрорайоні Росвигово.

Загалом за азартними іграми оперативники застали 6 гравців – всі чоловіки. Їх опитали і одразу ж доставили до військкомату, де їм вручили повістки.

Окрім клієнтів у приміщеннях перебували й жінки-адміністратори, які відповідали за фінансову частину бізнесу. Всю готівку та чорнові записи слідчі вилучили та вже вивчають.

Також працівники поліції вилучили і 72 одиниці техніки, яку зловмисники використовували для надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу. Все обладнання буде передано на потреби Територіальної оборони Закарпаття.

Щодо самих приміщень, в яких функціонували ігротеки, наразі вирішується питання щодо передачі їх під склади для розміщення гуманітарної допомоги, яку видають громадянам, що вимушено переїхали до області з «гарячих точок» України.

За фактами злочинів слідчі Мукачівського районного управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України. Винним загрожує відповідальність у вигляді штрафу до 680 тисяч гривень.

Подібні протиравні дії під час війни є злочином проти свого народу, свідомою наживою, яка створена напротивагу взаємодопомозі, розумінню та максимальній підтримці один одного. Саме тому поліція діятиме жорстко і зловмисники будуть покарані за всією суворістю Закону.

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах