105316
16:28 25.032022

На Рахівщині чоловік викрав авто жителя Черкаської області, і потрапив на ньому в ДТП

Події 4878

Співробітники Рахівського районного відділу поліції встановили та розшукали особу, причетну до викрадення автомобіля у жителя Черкащини. За фактом злочину слідчі відкрили кримінальне провадження.

Вчора, 24 лютого, до поліції Рахова надійшло повідомлення від жителя Черкаської області про зникнення його автомобіля. За викликом прибули працівники поліції, які з’ясували, що потерпілий залишив свій транспортний засіб «Skoda Super В» неподалік місця проживання знайомого у селі Косівська Поляна. Повернувшись згодом на те ж місце, свого автомобіля чоловік не знайшов.

Працівники поліції одразу розіслали орієнтування на автомобіль всім нарядам та в результаті правоохоронцям вдалося швидко розшукати автівку та зловмисника.

Фігуранта виявили в тому ж населеному пункті: він не впорався з керуванням та в’їхав у металеву опору моста. Під час медосвідування з’ясувалося, що 45-річний зловмисник перебуває у стані алкогольного сп’яніння. У його крові виявили 1,7 проміле алкоголю.

На порушника склали адмінматеріали за статтями 124 та 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Йдеться про керування транспортним засобом у стані сп’яніння та скоєння ДТП без потерпілих.

Окрім цього, за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України.

Автомобіль правоохоронці вилучили та помістили на арешт майданчик. У справі триває досудове розслідування.

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах