105017
11:51 19.032022

На Закарпаття намагалися заїхати двоє чоловіків зі зброєю

Події 7154

Співробітники поліції в селищі Воловець зупинили для перевірки автомобіль «Jeep Grand Cherokee» та встановили, що пасажир цього автомобіля перебуває у розшуку. Також з транспортного засобу правоохоронці вилучили нелегальну зброю. Обох чоловіків затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Сьогодні, 19 березня, вночі поліція перевірила автівку «Jeep Grand Cherokee», якою намагалися заїхати на територію Закарпатської області двоє чоловіків. За кермом перебував 25-річний житель Тернопільської області, пасажиром був 44-річний мешканець Сумщини.

Співробітники відділення поліції Воловця встановили, що старший чоловік числиться в розшуку за незаконне заволодіння автомобілем. За оперативною інформацією правоохоронців, обоє спеціалізуються на майнових злочинах.

Працівники поліції провели поверхневий огляд чоловіків та транспортного засобу. В результаті, вилучили 100 набоїв до зброї та гранату. Також у фігурантів вилучили сумку з відмичками до замків, які часто застосовують так звані «квартирники» для незаконного проникнення в помешкання громадян.

Всі речові докази скеровано на експертизу. За даним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України, тобто Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Обох фігурантів поліція затримала в порядку статті 208 КПК України, вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Слідство у справі триває.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини