104544
17:26 4.032022

Нацполіція Закарпаття: ситуація в області залишається контрольованою

Події 34388

Як повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Закарпаття на території області було встановлено блокпости, котрі розташовані на всіх в’їздах до нашого регіону. 

На цих блок-постах співробітники поліції несуть службу цілодобово. Правоохоронці перевіряють документи і проводять огляд транспортних засобів. Таким чином поліцейські повністю контролюють в’їзд та виїзд громадян з території Закарпатської області.

Люди повинні показати документи, що посвідчують їх особу. Чоловіків віком від 18 до 60 років одразу попереджають про необхідність не пізніше 24 годин з’явитися у центр комплектування та стати на військовий облік.

Цілодобово працюють і поліцейські патрулі, які виїжджають на виклики громадян та стежать за громадським порядком у кожному населеному пункті регіону. На сьогодні, 4 березня, ситуація в області залишається повністю контрольованою, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпаття.

Нагадаємо, через велику завантаженість лінії не завжди вдається додзвонитися за номером «102». В такому разі, ви можете звернутися до поліції, зателефонувавши на інший номер: +380671038494. За цим номером також можна написати у Telegram.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах