104506
15:08 3.032022

Ситуація на кордонах з ЄС стабілізується

Події 3724

Від початку військового вторгнення на територію України російських терористів спостерігалось значне зростання пасажиропотоку в усіх шести пунктах пропуску, які є на ділянці Мукачівського прикордонного загону.

Stop Corruptionconcept on missing puzzle

Щоб забезпечити ритмічний, безпечний та комфортний перетин державних рубежів, прикордонники робили та продовжують робити усе можливе. Шляхом максимального збільшення кількості прикордонних нарядів в пунктах пропуску через кордон, проведенню прикордонно-представницьких зустрічей з нашими європейськими колегами з Румунії та Угорщини вдалось мінімізувати час на проведення пропускних операцій.

Крім того, попереджено сотні спроб перетину кордону чоловіками, які підлягають призову на військову службу під час дії воєнного стану. Принципова позиція прикордонників щодо неприпустимості корупційних дій на кордоні та рішучі відмови він неправомірних грошових пропозицій «ухилянтів», поряд з іншими чинниками призвело до зменшення пасажиропотоку.

Керівництво Мукачівського загону вкотре закликає усіх, хто під час перетину кордону стає свідком корупційних діянь, негайно інформувати про такі факти з вказанням дати, часу, назви пункту пропуску та установчих даних, причетних до цього осіб. Нагадаємо, що кожен військовослужбовець, який несе службу в пункті пропуску, зобов’язаний мати бейдж із зазначеними на ньому прізвищем та ім’ям.

Телефонні номери служби довіри Держприкордонслужби є на усіх кабінах паспортного контролю.

Про будь-які факти зловживань просимо повідомляти за телефонами:

0 800 218 808 – багатоканальний номер (для безкоштовних дзвінків з мережі фіксованого та мобільного зв’язку на території України).

+38 (044) 527-63-63 – міський номер (для дзвінків із України та із за кордону згідно з тарифами відповідного оператора зв’язку).

1598 – багатоканальний номер (для безкоштовних дзвінків з мережі фіксованого зв’язку та абонентів операторів мобільного зв’язку на території України).

(03131) 2-25-21 – номер чергового Мукачівського прикордонного загону.

Або на телефони Нацполіції: – 102 та 0-800-50-02-02 (для безкоштовних дзвінків з мережі фіксованого зв’язку та абонентів операторів мобільного зв’язку на території України).

Про це інформує пресслужба Мукачівського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах