104456
13:08 1.032022

Ситуація на кордонах Закарпаття

Події 5790

До уваги громадян, які перетинають або планують перетинати кордон.

За минулу добу на Закарпатті державний кордон у напрямку виїзду з України перетнули більше 28 тисяч осіб та майже 4 тисячі транспортних засобів. Дані показники приблизно на 5% менші за показники 27 лютого. Наразі у чергах перед пунктами пропуску, які діють на ділянках Мукачівського та Чопського прикордонних загонів перебувають близько 2 тисяч автомобілів з пасажирами та 1000 пішоходів.

Нагадаємо, що усі пункти пропуску на західному кордоні працюють у цілодобовому режимі. Перевірки та пропускні операції максимально спрощені, мінімізовано перелік документів, які необхідно мати з собою при виїзді з країни. Прикордонники і митники суміжних країн також максимально спростили пропуск на свою територію.

Просимо усіх громадян на кордоні дотримуватися правопорядку, черговості та норм моралі під час перетину кордону. Ваша самоорганізованість, взаємоповага і витримка дадуть змогу пришвидшити пропускні операції.

Закликаємо! Не пропонуйте прикордонникам хабарі за позачерговий або незаконний перетин кордону! Вам відмовлять, проінформують поліцію (будете мати проблеми із законом), а потім доставлять до військкомату. Крім того, дії тих, хто намагається «вирішити питання», відволікають охоронців кордону від виконання безпосередніх обов’язків.

Також нагадуємо, що завантаженість пунктів пропуску кожні три години висвітлюється (за посиланням https://www.facebook.com/zahidnuy.kordon) на сторінці Західного регіонального управління Західний Кордон, щоб громадяни мали змогу самі обирати найменш заповнені пункти пропуску.

Про це повідомляє пресслужба Мукачівського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах