104214
14:18 22.022022

У Рахові затримали чоловіка, який напідпитку викрав авто та скоїв ДТП

Події 3193

Вчора, 21 лютого, поліцейські Рахова отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селищі Великий Бичків. На місці події слідчо-оперативна група виявила пошкоджений внаслідок аварії транспортний засіб, проте учасників ДТП на місці не було.

У результаті проведених заходів поліцейські встановили, що власником “Fiat Doblo” є житель Рахова. Коли поліцейські прибули за адресою проживання чоловіка, з’ясувалося, що про зникнення свого автомобіля власник навіть не здогадувався і був впевнений, що авто знаходиться в гаражному приміщенні.

Впродовж кількох годин співробітники кримінальної поліції та слідчі Рахівського районного відділу поліції встановили та розшукали зловмисника, причетного до незаконного заволодіння чужим транспортом та скоєння ДТП. Ним виявився 27-річний рахівчанин. Хлопець зізнався, що будучи напідпитку, вночі він проник в чуже гаражне приміщення, скористався відсутністю вдома господаря і наявністю ключів всередині авто — і виїхав у напрямку селища Великий Бичків.

Опитавши можливих очевидців події та переглянувши записи з камер відеоспостережень, поліцейські встановили, що скоївши ДТП, чоловік вийшов з перекинутого автомобіля та втік.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України. Також на чоловіка буде складено адміністративний протокол за скоєння дорожньо-транспортної пригоди.

Фігурантові слідчі вже повідомили про підозру у скоєнні злочину. Готуються матеріали для скерування матеріалів справи для судового розгляду.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах