103523
17:16 7.022022

Впродовж тижня поліцейські Закарпаття здійснили понад 1600 перевірок на дотримання вимог карантину

Події 3640

Рейдові мобільні групи, до складу яких входять поліцейські області, обстежили понад 1600 суб’єктів господарювання на території всіх районів Закарпаття. Поліцейські контролюють дотримання громадянами необхідних норм карантину та проводять профілактичну роботу з громадянами

Станом на 7 лютого Закарпаття залишається на «помаранчевому» рівні епідемічного зонування. Для того, щоб врегулювати ситуацію та не допустити погіршення стану епіднебезпеки, поліцейські не припиняють роботу в сфері профілактики та контрольних перевірок.

Для цього в кожному районі області щоденно працюють рейдові мобільні групи. В їх складі поліцейські перевіряють дотримання карантинних вимог особами на самоізоляції, працівниками торговельних та закладів громадського харчування, а також навчальні та культурно-освітні заклади. Окрім того, поліцейські звертають увагу на дотримання маскового режиму та наявність COVID-документів у перевізників та їх пасажирів.

Так, впродовж минулого тижня, тобто з 31 січня по 6 лютого, працівники поліції області здійснили понад 1600 перевірок та виявили понад 150 порушень. У результаті – складено 153 адміністративні матеріали за статтею 44-3 КУпАП (Порушення правил щодо карантину людей).

Порушникам передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафів. А власники фальшивих довідок про плр-тестування чи сертифікатів про вакцинацію понесуть кримінальну відповідальність.

Під час контрольних рейдів поліцейські постійно спілкуються із громадянами, пояснюючи їм важливість відповідального виконання правил карантину, у кожному закладі працівники поліції залишають роздаткові матеріали та пам’ятки з найголовнішими карантинними вимогами. Адже  кожен випадок нехтування правилами – ризик для здоров’я та життя людей.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини