103496
12:32 7.022022

За вихідні в обласному центрі Закарпаття нацгвардійці затримали крадія та вилучили заборонений предмет

Події 2309

Протягом вихідних, виконуючи завдання з охорони громадського порядку у місті Ужгород, військовослужбовці 3 батальйону 2 Галицької бригади НГУ затримали крадія та вилучили один предмет з ознаками холодної зброї.

Під час патрулювання вулиці Золотистої, увагу самостійного пішого патруля Національної гвардії України привернув чоловік, який, побачивши нацгвардійців різко змінив напрям руху. Зупинивши підозрілу особу, яка намагалася уникнути розмови з правоохоронцями, було прийнято рішення провести її поверхневий огляд. У рукаві куртки 38-річний ужгородець мав при собі металевий кийок.

В іншому випадку, на службовий планшет самостійного автопатруля НГУ надійшло повідомлення про крадіжку в одному з магазинів по вулиці Минайській. Прибувши на місце, працівниця магазину повідомила, що невідомий чоловік викрав з приміщення оптичний кабель довжиною до 20 метрів. Заявниця також вказала напрям руху крадія. В результаті розшукових заходів нацгвардійці затримали 33-річного підозрюваного з викраденим кабелем.

В обох випадках зловмисників передано слідчо-оперативним групам Ужгородського РУП.

Олександр КОРОБКО

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах