103458
17:51 6.022022

На МП «Лужанка» виявили BMW з підробленими документами

Події 2508

Закарпатець «попався» на кордоні з елітним німцьким авто через підроблені документи.

Порушення митного законодавства задокументували інспектори управління боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Закарпатської митниці на митному посту «Лужанка» у суботу, 5 лютого.

При перетині українсько-угорського кордону 28-річний житель Тячівщини переміщував на митну територію України позашляховик «BMW X6» у режимі тимчасового ввезення до 1 року. Як з’ясувалося у ході перевірки, під час проходження митного контролю подав паспорт громадянина України з підробленими підписами, штампами Посольства України в Чеській Республіці про прийняття на консульський облік на постійне проживання. Це офіційно підтвердили у дипломатичному відомстві.

Тож, за надання митному органу підроблені документи відносно закарпатця складено протокол за ч.1 статті 483 Митного кодексу України. Санкції передбачають накладення штрафу в розмірі 100% вартості предметів правопорушення, в даному випадку – автомобіля з його конфіскацією.

Джип 2016 року виробництва, вартістю понад 1,1 млн гривень, вилучено. Справу скерують до суду, який і визначить долю елітного «німця».

Про це повідомляє пресслужба Закарпатської митниці.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах