103146
18:20 31.012022

В Ужгороді судитимуть місцеву метамфетамінщицю

Події 2971

Прокурором Ужгородської окружної прокуратури направлено до суду обвинувальний акт стосовно місцевої жительки за фактом придбання, зберігання і збуту психотропних речовин, що вчинено повторно (ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України).

Під час досудового розслідування здобуто докази, що вказують на причетність особи до систематичного розповсюдження психотропів серед місцевого населення. Вперше факт протиправної діяльності задокументували ще влітку. Експертизою підтверджено, що речовина, яку збувала обвинувачена, –  метамфетамін. Наприкінці жовтня, під час чергового такого факту збуту, жінку затримали. На час слідства слідчий суддя обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із заставою у розмірі 113 500 грн.

Для подальшого розгляду справу скеровано до Ужгородського міськрайонного суду. Найбільш суворим покаранням за вказаний злочин, згідно з законодавством, є до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, інформує Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах