102794
09:57 24.012022

На Берегівщині викрили закарпатця, причетного до наркозлочину

Події 2292

Оперативники Берегівського районного відділу поліції викрили 31-річного мешканця району на незаконному зберіганні наркотиків. Під час санкціонованого судом обшуку в чоловіка вилучили ще й зброю.

Співробітники кримінальної поліції Берегівщини відпрацювали оперативну інформацію про причетність місцевого мешканця до наркозлочину. В результаті правоохоронці зібрали достатньо інформації та отримали ухвалу суду на проведення обшуку в помешканні фігуранта справи.

Слідчі за процесуального керівництва прокуратури провели обшук у помешканні 31-річного жителя села Королево. У фігуранта вилучили згортки з вмістом речовини рослинного походження, схожої на марихуану, пристрій для її викурювання, насіння, стебла коноплі та ваги. Також у помешканні чоловіка поліцейські виявили патрони, імовірно, до рушниці та предмет, схожий на зброю.

Всі речові докази вилучено та скеровано на експертизу. За вказаним фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України. Слідство у справі триває.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпаття.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах