102715
11:50 22.012022

На Виноградівщині спіймали чоловіка, який обікрав магазин

Події 2993

На крадіжці з магазину поліцейські Виноградівщини викрили раніше судимого 19-ого річного місцевого мешканця. Зловмисника затримали в процесуальному порядку та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Вчора, 21 січня, до поліції Виноградова надійшло повідомлення про крадіжку з магазину в одному із сіл регіону. На місце події негайно прибули виноградівські поліцейські, вони встановили, що невідомий проник до крамниці, пошкодивши вікно. З приміщення зникло близько 10 тисяч гривень.

Співробітники кримінальної поліції опрацювали місце події та оперативно вийшли на слід зловмисника. Як встановили поліцейські, крадіжку скоїв 19-річний місцевий чоловік. Його швидко відшукали на Мукачівщині, де він переховувався у своїх друзів. Речові докази частково вилучені.

Наразі встановлено, що зловмисник також причетний щонайменше до чотирьох крадіжок у селі. Окрім цього, за вчинення майнового злочину він розшукується поліцією Іршави.

Фігуранта затримали у порядку статті 208 КПК та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Дії затриманого кваліфікували за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, вчинене з проникненням. Зараз вирішується питання про повідомлення затриманому підозри у злочині та обрання запобіжного заходу.

Зловмиснику загрожує до 6 років позбавлення волі. Розслідування у справах триває.

про це повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах