102642
13:25 20.012022

На Закарпатті дільничні офіцери поліції відзвітували про рік роботи у своїх громадах

Події 2856

Про всі здобутки своєї поліцейської діяльності за 2021 рік дільничні офіцери доповіли під час зустрічей з громадянами. Такі звіти за останній місяць відбулися у всіх районах Закарпатської області.

Закарпатська поліція продовжує працювати над покращенням якості роботи з населенням. Дільничні офіцери поліції Закарпаття прозвітували про пророблену за рік роботу. Так, ці поліцейські викрили осіб, які причетні до вчинення 1611 злочинів. З них 22 факти стосуються незаконного поводження зі зброєю, а 42 – незаконного обігу наркотичних речовин.

Також дільничні склали 22086 протоколів, з яких 2891 – на осіб, які вчиняли домашнє насильство. Завдяки пильності цих поліцейських розшукано 95 осіб, які ухилялися від покарання та переховувалися від органів слідства.

Реагування на сімейні сварки, викриття майнових злочинів та профілактичні бесіди з родинами, які опинилися у складних життєвих обставинах, і надалі залишаються обов’язковими завданнями кожного дільничного краю.

І як свідчить реакція громадян, які були присутні на зустрічах, на Закарпатті дільничні добре ладнають зі жителями своїх районів. Багато тих, хто прийшов до правоохоронців на звіт, подякували за пророблену роботу. Дільничні кажуть, що це є вагомим стимулом продовжувати ефективно працювати та постійно розвиватися, щоб щодня ставати кращими та ще більш корисними для своїх громад.

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах