102523
12:26 18.012022

На ПП «Малий Березний» зупинили чоловіка, який намагався ввезти в Україну пістолет і набої

Події 1634

Учора ввечері прикордонники Чопського загону завадили спробі незаконного ввезення на територію нашої держави зброї та боєприпасів.

Їх зі Словаччини в Україну перевозив 25-річний українець. Він прямував через пункт пропуску “Малий Березний” легковим автомобілем марки «BMW» словацької реєстрації.

Під час проведення контролю щодо зазначеної особи у прикордонного наряду, на підставі оцінки ризиків, виникли підозри щодо можливого перевезення нею предметів і матеріалів, заборонених до переміщення через кордон. Тож автомобіль скерували на поглиблений огляд із застосуванням службового собаки.

Під час такої перевірки собака спрацював на салон легковика. Згодом у ніші для дрібних речей було виявлено предмет, схожий на зброю «Glock 17 Gen5» та 47 набоїв калібру 9 мм до нього.

На місце події викликали співробітників Нацполіції, які вилучили пістолет і набої встановленим порядком. На адресу слідчого відділу Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 263 ККУ «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах