102037
12:26 9.012022

На Хустщині затримали зловмисника, який незаконно заволодів чужим авто

Події 4074

Співробітники поліції Хустщини розслідують факт викрадення автомобіля від жителя села Горінчево. Зловмисника, який скоїв злочин, затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Вчора, 8 січня, близько 20:30 до поліції надійшло повідомлення про викрадення автомобіля «ВАЗ-2106», власником якого є 32-річний житель села Горінчево.

Заявник розповів поліцейським, що припаркував автомобіль біля будинку та ненадовго відлучився. Коли повернувся, транспортного засобу вже не було на місці.

В ході розшукових заходів поліцейські оперативно з’ясували, що до злочину причетний 24-річний односелець потерпілого. Фігуранта розшукали за кілька кілометрів від місця події у полі, разом з викраденим авто.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Підозрюваного затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Найближчим часом йому буде повідомлено про підозру та вирішуватиметься питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

У справі триває досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах