101978
10:42 7.012022

Неподалік Ужгорода затримали 8 нелегалів із Непалу

Події 2834

Вчора, майже на самий Святвечір, прикордонники Чопського загону припинили спробу порушення державного кордону.

Так, завдяки успішній взаємодії співробітників оперативно-розшукового підрозділу та відділу прикордонної служби «Ужгород», правоохоронцям вдалося затримати чималу групу незаконних мігрантів, які мали намір у протиправний спосіб дістатися Словаччини.

Напередодні оперативники Чопського загону отримали інформацію про перебування в одному з хостелів міста Ужгород групи громадян Непалу.

Згодом було також встановлено, що іноземці автомобільним транспортом вибули у невідомому напрямку. Тож ділянку кордону посилили додатковими нарядами, провели низку оперативних і пошукових заходів.

У результаті реалізації оперативної інформації, військовослужбовці Чопського загону спільно з представниками відділу міграційної поліції ГУ НП у Закарпатській області затримали на околиці міста Ужгород восьмеро іноземців, які назвалися громадянами Непалу. У прикордоння вони прибули двома таксі та далі прямували лісом пішки.

Затриманих доправили у спецприміщення відділу «Ужгород» з метою встановлення особи правопорушників та складання процесуальних документів. Після встановлення особи нелегалів притягнуть до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину кордону. Їхні справи буде передано до суду.

Про це повідомляє прес-служба Чопського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах