101838
12:03 4.012022

На Закарпатті у вантажних потягах виявлено контрабандні цигарки

Події 3168

Дві чергові спроби незаконного переміщення тютюнових виробів з України в Угорщину попередили військовослужбовці Чопського загону у залізничних пунктах пропуску «Чоп (Дружба) » і «Соловка».

Зокрема, сьогодні вранці у пункті пропуску «Соловка» під час огляду вантажного потягу, який прямував до станції «Еперешке» (Угорщина), правоохоронці виявили шість пакунків тютюнових виробів. Упаковані у чорну поліетиленову плівку 4300 пачок сигарет без марки акцизного збору України приховали у вантажі окатишу в одному з напіввагонів. Попри таке «замаскування», тютюнові вироби вдалося знайти завдяки пильному несенню служби прикордонним нарядом, який помітив незначне зрушення насипу вантажу.

Ще одну партію тютюнових виробів правоохоронці виявили 2 січня у пункті пропуску «Чоп (Дружба) ». Того разу ділки помістили сигарети у конструктивні порожнини над колісними парами чотирьох зерновозів у складі вантажного потягу сполученням «Чоп – Захонь». Усього зі схованок дістали 440 пачок контрабандного тютюну.

Наразі вживаються заходи із встановлення осіб, причетних до контрабандної діяльності. Виявлені у пункті пропуску «Чоп (Дружба) » сигарети оцінено на суму понад 22 тисячі гривень. Сума оцінки тютюнових виробів, виявлених прикордонниками сьогодні вранці, встановлюється.

Про це інформує пресслужба Чопського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Поліцейські Іршави затримали наркоторговця: фігуранта помістили в ізолятор тимчасового тримання
13:34
«Ужгород за чисте довкілля»: екоакція в УжНУ
13:17
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Берегівський мер розповів про оформлення дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу
09:51
Всі новини