101753
15:31 31.122021

Перевірки дотримання вимог карантину в Ужгороді

Події 2339

В Ужгороді продовжують перевірки суб’єктів господарювання – як вони дотримуються вимог карантину Спільні рейдові групи, до яких входять працівники Ужгородського відділу поліції ГУ Нацполіції в Закарпатській області, Держпродспоживслужби, а також управління муніципальної варти департаменту міської інфраструктури Ужгородської міськради, перевіряють дотримання карантинних вимог підприємцями – власниками закладів громадського харчування. Про це інформує управління муніципальної варти.

Протягом вчорашнього дня, до прикладу, перевірили 57 суб’єктів господарювання, виявили 23 адміністративні правопорушення. За адмінправопорушення на підприємців склали 4 протоколи за ч.1 ст. 44-3 КУпАП – за порушення правил карантину. Виписали також 19 постанов за ч.2 ст.44-3 КУпАП за відсутність захисних масок у громадських будівлях.

Управління економічного розвитку міста своєю чергою наголошує підприємцям на дотриманні карантинних вимог і нагадує, що відповідно до Постанови Кабміну відвідування закладів громадського харчування, закладів тимчасового розміщення, спортзалів, басейнів, театрів, кінотеатрів, закладів культури можливе тільки за наявності:

– жовтого COVID-сертифікату або паперової довідки 063-0 (чинні 30 днів);

– зеленого COVID-сертифікату (чинний 365 днів);

– міжнародного свідоцтва про вакцинацію (чинне 365 днів);

– іноземного COVID-сертифікату про щеплення вакцинами, дозволеними ВООЗ (чинний 365 днів);

– негативного результату ПЛР або експрес-тесту на визначення антигену (чинний 72 години);

– сертифікату про одужання (чинний 105 днів). Статтею 44-3 КУпАП у разі відсутності вищезгаданих документів у ВІДВІДУВАЧІВ передбачено ШТРАФ від 17 000 грн до 34 000 грн. Штраф для посадових осіб передбачено у розмірі від 34 000 грн до 170 000 грн.

Інформує Ужгородська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах