101749
13:13 31.122021

7 років позбавлення волі – вирок жителеві Хустщини, що смертельно поранив ножем брата

Події 5698

За публічного обвинувачення Хустської окружної прокуратури мешканця одного з сіл району засуджено до позбавлення волі на 7 років. Його обвинувачують у заподіянні брату тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті (ч. 2 ст. 121 КК України).

У судовому засіданні прокурор довела, що в грудні минулого року закарпатець, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, умисно наніс своєму брату кілька ударів кухонним ножем по тілу. Конфлікт стався під час спільного застілля у помешканні потерпілого. Останній помер на місці інциденту від значної крововтрати.

Наразі очікується набрання вироком законної сили. До цього часу, як було і в період досудового розслідування, обвинуваченого утримуватимуть під вартою.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах