10134
17:11 26.092016

На Закарпатті прикордонники виявили декілька автомобілів з підробленими документами. ФОТО

Події 1366

Нещодавно прикордонники Чопського загону завадили двом випадкам незаконного ввезення транспортних засобів на територію України.

1

Так, у першому випадку, через пункт пропуску «Тиса» на легковому автомобілі «Пежо» прямував наш співвітчизник. Проте під час проходження чоловіком прикордонно-митного контролю у правоохоронців виникли сумніви. Відтак, було прийнято рішення про проведення поглибленої перевірки. Як результат, правоохоронці встановили, що доручення на право користування автомобілем, яке пред’явив українець, підроблене.

У другому випадку у пункт пропуску «Ужгород» прибув автомобіль «Форд Ескорт» під керуванням ще одного громадянина України. Однак під час візуального огляду транспортного засобу у прикордонників виникла підозра щодо внесення змін в номерні агрегати транспортного засобу. В ході поглибленого огляду було встановлено, що в номерне позначення кузова автомобіля внесено зміни шляхом вварення пластини з іншим кодом.

Наразі обидва транспортні засоби вилучено встановленим порядком та оцінено на загальну суму понад 60 тис. гривень. На правопорушників складені відповідні процесуальні документи, інформує прес-служба Чопського прикордонного загону.

2

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах