101189
13:56 16.122021

На Закарпатті четверо індійців намагалися втекти в Угорщину, попри постанову про примусове повернення додому

Події 3300

Чотирьох громадян Індії затримали цієї ночі в ході реалізації інформації співробітників оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону.

Іноземців затримали на околиці села Дийда військовослужбовці відділу прикордонної служби «Лужанка» спільно з офіцерами оперативно-розшукового відділу та співробітниками міграційної поліції. Усі четверо затриманих – чоловіки віком 27, 28 та 30 років. На територію України індійці потрапили у законний спосіб, щоправда покидати територію нашої країни через наявні пункти пропуску не бажали.

Більше того, 15.12.2021 року за порушення правил перебування в Україні ці особи затримувались спільною міжвідомчою групою прикордонників та співробітників Державної міграційної служби в місті Берегове. На іноземців склали адміністративні протоколи за ч.1 ст.203 КУпАП та наклали штраф у розмірі 5100 грн і прийняли рішення щодо примусового повернення.

Законні вимоги правоохоронців про повернення на батьківщину азіати проігнорували, адже мали на меті незаконно перетнути українсько-угорський кордон та в подальшому потрапити до однієї з країн Європейського Союзу.

Наразі іноземців доправили до пункту тимчасового тримання Мукачівського прикордонного загону. Оцінку їх діям та подальшу долю вже невдовзі визначатиме суд.

Про це інформує пресслужба Мукачівського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах