101142
08:30 16.122021

П'яний водій зніс дорожній знак в Ужгороді та втік з місця аварії

Події 2845

14 грудня, близько 5-ї години до інспекторів підійшов небайдужий громадянин і повідомив, що бачив як водій автомобіля Mercedes здійснив наїзд на дорожній знак і поїхав з місця події. Це трапилося на вулиці Баб’яка.

Патрульні почали патрулювання прилеглих територій і неподалік місця автопригоди виявили авто на якому були механічні пошкодження. Керманич зізнався, що не впорався із керуванням і здійснив наїзд на дорожній знак.

Під час перевірки документів інспектори помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянин пройшов огляд на стан сп’яніння на місці за допомогою Драгера. Прилад показав 2,20 проміле, що в 11 разів перевищує норму.

На керманича охоронці порядку склали адмінматеріали за ч.1 ст.130 (Керування у стані алкогольного сп’яніння), ст.124 (Зчинення ДТП) та ст.122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП.

Загальна сума штрафів становить 21 250 гривень.

Про це повідомляє Патрульна поліція Закарпатської області.

Патрульні притягнули до відповідальності нетверезого водія, який вчинив ДТП і залишив місце події Вчора, близько 5-ї години до інспекторів підійшов небайдужий громадянин і повідомив, що бачив як водій автомобіля Mercedes здійснив наїзд на дорожній знак і поїхав з місця події. Це трапилося на вулиці Баб’яка. Патрульні почали патрулювання прилеглих територій і неподалік місця автопригоди виявили авто на якому були механічні пошкодження. Керманич зізнався, що не впорався із керуванням і здійснив наїзд на дорожній знак. Під час перевірки документів інспектори помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянин пройшов огляд на стан сп’яніння на місці за допомогою Драгера. Прилад показав 2,20 проміле, що в 11 разів перевищує норму. На керманича охоронці порядку склали адмінматеріали за ч.1 ст.130 (Керування у стані алкогольного сп’яніння), ст.124 (Зчинення ДТП) та ст.122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП. Загальна сума штрафів становить 21 250 гривень. Дотримуйтеся ПДР і не сідайте за кермо напідпитку! Офіційні сторінки в інших соціальних мережах: YouTube — https://cutt.ly/HleogV9 Telegram — https://t.me/patrolpolice_zak #ZakPatrolPolice #патрульнаполіція #новаполіція #порядокцети #нетверезийводій #ДТП #непорушуй

Опубликовано Патрульна поліція Закарпатської області Среда, 15 декабря 2021 г.
telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах