101069
11:24 14.122021

Водія, який причетний до смертельної аварії на Берегівщині, розшукали

Події 2819

Співробітники поліції Закарпаття розшукали фігуранта смертельної аварії, що трапилася 11 грудня у селі Вилок Берегівського району.

Нагадаємо, тоді водій мікроавтобуса допустив зіткнення з гужовою підводою. Внаслідок ДТП двоє людей загинули на місці та ще чотирьох госпіталізували до лікарні. Водій автівки з місця пригоди одразу втік.

Вживши всіх необхідних заходів слідчі та оперативники обласного управління поліції Закарпаття встановили особу водія. Ним виявився 51-річний житель Івано-Франківщини, який займається пасажирськими перевезеннями.

Вчора, 13 грудня, місцезнаходження водія було встановлено. З’ясувалося, що після аварії фігурант дістався сусідньої Івано-Франківської області та звернувся там по допомогу лікарів.

Слідчі поліції повідомили про чоловікові про підозру у вчиненні одразу двох злочинів, а саме за ч. 3 ст. 286 та ч. 1 ст. 135 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті кількох осіб та залишення їх у небезпеці.

Також слідчі звернулися до суду з клопотанням про взяття підозрюваного під варту. За скоєне останньому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах