101022
12:52 13.122021

У Мукачеві нетверезий водій вчинив ДТП і зник з місця події

Події 3046

11 грудня, близько 17-ї години, інспектори отримали виклик про ДТП на вулиці Ярослава Мудрого. За попередньою інформацією, керманич автомобіля Mercedes наїхав на автівку Skoda і поїхав з місця події.

Поліцейські переглянули відео з камер спостереження і встановили номерний знак автомобіля та передали його в орієнтування.

Невдовзі патрульні виявили розшукуваний автомобіль із механічними пошкодженнями неподалік місця події.

Під час спілкування із водієм інспектори помітили у нього ознаки алкогольного сп‘яніння. Керманич відмовився від огляду на стан сп’яніння.

На водія охоронці порядку склали адмінматеріали за ст.124 (Вчинення ДТП), ст.122-4 (Залишення місця автопригоди) та ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Загальна сума штрафу становить 21 250 гривень.

Про це повідомляє Патрульна поліція Закарпатської області.

Мукачівські патрульні притягнули до відповідальності водія, який вчинив ДТП і залишив місце події

Мукачівські патрульні притягнули до відповідальності нетверезого водія, який вчинив ДТП і зник з місця події 11 грудня, близько 17-ї години, інспектори отримали виклик про ДТП на вулиці Ярослава Мудрого. За попередньою інформацією, керманич автомобіля Mercedes наїхав на автівку Skoda і поїхав з місця події. Поліцейські переглянули відео з камер спостереження і встановили номерний знак автомобіля та передали його в орієнтування. Невдовзі патрульні виявили розшукуваний автомобіль із механічними пошкодженнями неподалік місця події. Під час спілкування із водієм інспектори помітили у нього ознаки алкогольного сп‘яніння. Керманич відмовився від огляду на стан сп’яніння. На водія охоронці порядку склали адмінматеріали за ст.124 (Вчинення ДТП), ст.122-4 (Залишення місця автопригоди) та ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Загальна сума штрафу становить 21 250 гривень. Керуйте відповідально!

Опубликовано Патрульна поліція Закарпатської області Понедельник, 13 декабря 2021 г.
telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах