100965
11:15 12.122021

Офіційно: на Виноградівщині через ДТП за участі підводи загинуло 2 людей і ще четверо травмувалося

Події 2637

Слідчі поліції Закарпаття відкрили кримінальне провадження за фактом смертельної аварії у селі Вилок, що неподалік Виноградова. Водія, причетного до ДТП, розшукує поліція.

Вчора, 11 грудня, близько 18:15, до поліції надійшло повідомлення про смертельну дорожньо-транспортну пригоду у Берегівському районі.

За викликом прибула слідчо-оперативна група поліції Виноградова та співробітники обласного управління.

На місці події вони встановили, що близько 18:00 години між населеними пунктами Бене і Вилок водій автомобіля «Mercedes Sprinter» допустив зіткнення з гужовою підводою, на якій перебувало вісім людей і яка рухалася без світловідбивачів.

Внаслідок зіткнення на місці загинули двоє пасажирів підводи: 30-річний житель села Підвиноградів та 34-річна мешканка села Вари. Ще чотирьох осіб із травмами госпіталізували до лікарні.

Мікроавтобус з’їхав в кювет та перекинувся, а його водій одразу втік з місця аварії.

Наразі його пошуками займаються правоохоронці. Слідчі за фактом аварії внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті кількох осіб. Відповідно до санкції статті винному загрожує до 10 років позбавлення волі.

Поліція звертається до громадян, які були свідками даної автопригоди або ж володіють інформацією, яка може допомогти розшукати втікача, з проханням звернутися до найближчого відділу поліції чи на лінію «102».

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах