100889
11:38 10.122021

Двоє закарпатських пішоходів загинули у ДТП

Події 4194

У селах Перехрестя та Теково, що поблизу Виноградова, внаслідок наїзду автомобілів померли двоє пішоходів – мешканці села Королево та села Перехрестя. За обома фактами відкриті кримінальні провадження.

Вчора, 9 грудня, на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Теково, що поблизу Виноградова.

Водій автомобіля «Citroën», 47-річний житель села Гетеня, рухаючись по вулиці Дружби, допустив наїзд на пішохода. Попередньо встановлено, що 61-річний мешканець селища Королево саме знаходився на смузі руху автомобіля. Внаслідок отриманих травм чоловік помер на місці події.

Того ж вечора ДТП, внаслідок якої помер пішохід, трапилася у селі Перехрестя. Там 29-річний житель села Шаланки, рухаючись на автомобілі «Volkswagen Passat» по вулиці Спортивній, допустив наїзд на 51-річного місцевого мешканця. Чоловік перебігав проїжджу частину дороги. Чоловік помер дорогою до медзакладу у кареті швидкої допомоги.

Обох водіїв перевірили на стан сп’яніння та встановили, що за кермом вони перебували тверезі.

За фактами дорожньо-транспортних пригод слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). Усі причини та обставини аварій слідчі встановлять у ході досудового розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах