100058
10:40 25.112021

На Мукачівщині жінка убила свого співмешканця

Події 3581

Поліцейські затримали жительку Мукачівського району, яка вбила свого співмешканця. Зараз жінка перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Їй загрожує до 15 років ув’язнення.

Вчора, 24 листопада, близько 21-ї години до поліції надійшло повідомлення від медиків про констатацію смерті чоловіка в селі Червеньово Мукачівського району.

Поліцейські, які виїхали на місце події, під час огляду тіла виявили сліди насильницької смерті, а саме поріз у області грудної клітки.

З’ясувалося, що того вечора між загиблим і його співмешканкою виник конфлікт, у ході якого 40-річна господарка оселі схопила ніж і завдала ним удар потерпілому у область серця. Від отриманого поранення 30-річний чоловік помер ще до приїзду медиків. Жінка намагалася приховати сліди злочину, змила кров з себе та з тіла співмешканця, а ніж сховала у господарській будівлі на сіні.

Однак в ході слідчих дій працівники поліції вилучили і сліди і саме знаряддя вчинення злочину. Жінку затримали в процесуальному порядку та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, тобто Умисне вбивство. За скоєне затриманій загрожує до 15 років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах