100030
16:16 24.112021

В Ужгороді затримали раніше судимого «квартирника»

Події 3218

Вчора, 23 листопада, до поліції звернулася ужгородка, яка повідомила, що її квартиру обікрали, з помешкання зникла техніка та інші цінні речі.

Співробітники карного розшуку поліції області вжили ряд оперативних заходів та вже менше ніж за добу впіймали причетного до крадіжки.

51-річного зловмисника, раніше судимого за незаконне поводження зі зброєю, майнові та наркозлочини, працівники поліції застали на орендованій квартирі, де, як виявилося, він і зберігав всі крадені речі.

Під час огляду вказаного помешкання, окрім предметів, які були викрадені напередодні, слідчі виявили велику кількість ймовірно крадених речей. Також відомо, що до помешкань потерпілих крадій проникав шляхом підбору ключа.

Зловмисникові, на рахунку якого вже серія крадіжок, найближчим часом буде повідомлено про підозру у скоєнні злочинів передбачених ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, вчинена з проникненням у житло чи інше приміщення потерпілих.

Наразі поліції вже вдалося встановити кількох власників, які потерпіли від злочинних дій фігуранта і їм буде повернуто викрадене. Найближчим часом ми опублікуємо фото вилучених предметів, тому просимо всіх стежити за публікаціями, можливо ви впізнаєте свої речі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах